Fostul premier Adrian Năstase opinează că „invocarea exagerată a fake-news-urilor este o încercare de a acoperi subiectul <nu vreau dezbatere>, o diversiune” și o tentativă nefericită de a acoperi acest subiect, evocând și alte momente similare din această campanie electorală cum ar fi „scoaterea pe piață a filmulețului despre <<Colectiv>>. Sau cu reîncălzirea, acum, a subiectului 10 august 2018″, considerând că Cristian Pîrvulescu (n.r. – decan al SNSPA – locația unde se desfășoară dezbaterea organizată de Klaus Iohannis) „este profesor, chiar doctor în meseria asta (n.r. – diversiune), în 2004, a fost parte a diversiunii <<fraudarea alegerilor din turul unu>>”, mai spune fostul premier care, într-un Post Scriptum (P.S.), prezintă și o fotografie în care este surprins Rareș Bogdan, în 2016, susţinând un discurs alături de Viorica Dăncilă la școala de vară a PSD.

„Iohannis a spus că este în război cu PSD, Deoarece războiul este, de obicei, o întreprindere bilaterală, bănuiesc că şi PSD este în război cu Iohannis. S-a ieşit deci din cadrul unor dezbateri (???) civilizate.

În aceste condiţii, dezinformarea devine o armă acceptată. Inclusiv fake-news-urile.

De aceea, nu ştiu cum aş putea să-i consolez pe Prelipceanu, pe invitaţii lui dar şi pe Batistuță, care, în fiecare seară se lamentează pe tema asta.

PS 1 Poza anexată este, probabil, un fake news. Nu pot să-mi închipui că cel care îi lustruieşte zilnic pantofii lui Iohannis ar fi putut participa la un eveniment PSD.

Foto: adriannastase.ro

PS 2 În opinia mea, invocarea exagerată a fake-news-urilor este o încercare de a acoperi subiectul <<nu vreau dezbatere>>. O diversiune. La fel s-a încercat şi cu scoaterea pe piaţă a filmuleţului despre „Colectiv”. Sau cu reîncălzirea, acum, a subiectului 10 august 2018. Cristian Pîrvulescu, spre exemplu, este profesor, chiar doctor în meseria asta. În 2004, a fost parte a diversiunii <<fraudarea alegerilor din turul unu>>. Acum merită să fie invitat la cenaclul de la BCU”,

a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

Foto: snspa.ro