Fostul premier Adrian Năstase, anunță că împreună cu foștii membrii cu greutate în PSD inițiază un grup de sprijin extern pentru a ajuta actualul PSD să iasă din criza în care a intrat după arestarea lui Liviu Dragnea și eșecul de la alegerile europarlamentare.

“Împreună cu Octav Cozmanca și cu alți foști și actuali lideri ai PSD, am decis să constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ținând seama de situația dificicila a partidului după alegerile europarlamentare”

Scrie Adrian Năstase pe blogul personal.

În ce îl privește pe Liviu Dragnea, Adrian Năstase scria în urmă cu câteva zile tot pe blogul personal că îi pare rău pentru ce îndură Dragnea, ştiind ce înseamnă umilinţa unei condamnări cusute cu ață albă.

„Sunt două lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia să-și dea demisia din fruntea partidului după rezultatul umilitor la alegerile de ieri; 2. Condamnarea lui, într-un dosar cusut cu ață albă, este o condamnare ce a avut un obiectiv politic. Această condamnare, că și felul în care a fost „însoțit” Dragnea spre Rahova arată că suntem un popor crud, ușor de manipulat, și că, după „revoluția votului”, a urmat justiția populară”

A scris Adrian Năstase, luni pe blogul personal.