Vin Diesel a avut un șoc după ce a asistat la accidentul pe care l-a avut dublura sa în timp ce se filmau cascadoriile pentru pelicula “Fast and Furious 9”. Cascadorul a căzut de la o înălțime de aproximativ 9 metri, iar membrii echipei de filmare se tem de ce este mai rău. Acesta a suferit un traumatism cranian sever în urma accidentului de pe platoul de filmare în cadrul studiourilor Warner Bros din Leavesden, Hertfordshire.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail:

„Cascadorul a căzut de la cel puțin 9 metri – poate chiar ceva mai mult. Vin Diesel a fost văzut pe platou la câteva secunde după. Era palid, de-a dreptul șocat și cu lacrimi în ochi. El a văzut ce s-a întâmplat.”

Studiourile Warner Bros au confirmat faptul că un bărbat a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Royal London, după ce MailOnline a dezvăluit că a avut loc un accident. Producătorii au afirmat că respectiva accidentare a avut loc chiar înainte de prânz în timpul filmărilor pentru pelicula “Fast and Furious 9”, din a cărei distribuție fac parte Michelle Rodriguez și Helen Mirren.

În 2002, Harry O’Connor, fiind cascadorul care îl dubla pe Vin Diesel în blockbusterul “xXx”, a murit în Praga în timp ce efectua o cascadorie cu parapanta în locul actorului. Fost soldat în cadrul trupelor speciale Navy Seals fiind de asemenea și un parașutist experimentat, O’Connor s-a lovit de un stâlp al Podului Palacky în timp ce zbura cu parapanta, accident care i-a fost fatal.

Reprezentanții poliției Hertfordshire au declarat, conform Daily Mail:

„Poliția a fost chemată cu puțin înainte de prânz astăzi, după un incident la Studiourile Warner Bros din Leavesden, Hertfordshire. S-a raportat că un bărbat a fost rănit în timp ce lucra în acea locație și a suferit răni grave. Ambulanța aeriană a intervenit, iar ofițerii de poliție sunt în prezent la locul faptei pentru a putea efectua ancheta inițială”.

Potrivit The Sun, logodnica cascadorului Joe Watts, Tilly Powell a afirmat într-o postare pe o rețea de socializare:

“Joe a suferit un traumatism cranian sever și se află în comă indusă. Este stabil și starea lui este monitorizată îndeaproape.” 

De asemenea în urmă cu o lună un membru al unei echipe de filmare a fost tăiat la gât cu un cuțit Stanley la filmările pentru „The Witches”, care este filmat în același studio. Martori ai incidentului au fost peste 100 de membri ai echipei de filmare. Între timp, săptămâna trecută s-a raportat faptul că un muncitor a descoperit un ciob de sticlă într-o brioșă pe jumătate mâncată lăsată de un client la Turul Studioului Harry Potter, care de asemenea se află în Leavesden. Personalul a lansat apoi o investigație internă în urma căreia s-a constatat faptul că ace metalice din argint au fost plasate în alte 13 brioșe.

Iar pe data de 11 iulie, în cadrul studiourilor Warner Bros a izbucnit un incendiu care a distrus o navă spațială pe platoul de filmare a noului serial HBO, “Avenue 5”. La stingerea incendiului au participat aproximativ 75 de pompieri pentru a putea ține flăcările sub control, acest lucru durând mai bine de 16 ore.

În urmă cu aproape șase ani, starul “Fast & Furious”, Paul Walker, a murit într-un accident de mașină împreună cu prietenul Roger Rodas în 2013.

credit foto: Access, The Sun