În urma ultimei edițieii a emisiunii „Asia Express”, Andreea Bălan a reacționat dur la adresa Biancăi Drăgușanu, având în vedere limbajul acesteia pe timpul emisiunii. De asemenea, Andreea Bălan a mai făcut referire și asupra altor concurenți, mai cu seamă asupra Anei Morodan.

Potrivit mesajului postat pe contul său de facebook, Andreea spune:

Ma uit la Asia Express Romania . Imi place emisiunea, imi plac peisajele si tot ce descopar nou despre aceste tari, dar tare ma minunez de concurenti.
Inteleg ca este foarte greu si stiu ce inseamna o competitie dar :
– nu ai cum sa injuri femeie fiind, ca un birjar si nu realizezi ca o tara intreaga te va dispretui dupa
– nu ai cum sa iti faci partenerul de rusine atat timp cat tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum sa nu stii cat de cat limba de circulatie internationala si obligatorie in toate scolile din Ro (engleza) si sa inventezi niste cuvinte complet aberante. Macar faceai o revizie inainte sa vii in concurs, ca doar apari la tv.
O imagine construita in ani de zile se poate strica in cateva minute
De obicei nu postez chestii asa, dar ceea ce vad e beyond my comprehension.
Si o sa fac un un vlog despre imagine si marketing in viitorul apropiat.

Chiar dacă jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” nu a dat numele vedetelor, fanii Andreei și-au dat seama de cine este vorba și au atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu. Unul dintre fani a scris drept răspuns:

Asta se întâmplă când o persoană mediocră ajunge «divă», ea care înainte era ruptă de foame acum ajunge să fie mare doamnă care, de fapt, se crede, pentru că nici în visele ei nu va ajunge. (…).În seară asta a demonstrat că nu cunoaște nicio noțiune de respect, ea fiind mai presus de oricine, iar ceilalți, preșul ei. Rusineeeee!

În urma limbajului avut în respectiva emisiune Bianca Drăgușanu și-a stricat imaginea cu greu construită în ultimii ani. Reamintim faptul că motivul pentru care Bianca Drăgușanu a avut un limbaj vulgar a fost acela că nu a putut să îndeplinească una dintre sarcinile emisiunii TV.

credit foto: Stirescu.ro