Îndrăgitul prezentator, Florin Busuioc, a recunoscut că se va retrage pentru o perioadă din fața camerelor de luat vederi și nu va mai prezenta rubrica meteo, așa cum publicul din România era obișnuit. Deși au trecut trei luni de la evenimentul neplăcut din viața vedetei, infractul suferit pe scena teatrului din Craiova, se pare că acesta nu s-a refăcut complet.

Astfel, Florin Busuioc nu va mai prezenta rubrica meteo din cadrul știrilor PRO TV. Una dintre cauzele ce a dus la luarea acestei decizii este legată de fracturarea coastelor din timpul procesului de resuscitare și a faptului că vedeta, încă, nu poate respira normal sau depune foarte mult efort. Conform declarației date pentru revista OK! Magazine, Florin Busuioc se destăinuie:

„Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru”.

Pentru că fanii și nu numai sunt destul de curioși cu privire la experiența pe care Florin Busuioc a trăit-o pe data de 6 noiembrie 2018, acesta a declarat:

„Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Nimic. Am uitat complet acea zi”.

Momentan nu se precizează dacă vedeta PRO TV va reveni pe platou în cadrul știrilor sau, mai exact, când se va întâmpla acest lucru. Și din păcate această pauză se impune și în cazul pieselor de teatru în care actorul lua parte.