Deținătorul recordului pe 100m si 200m și a opt medalii olimpice, celebrul Usain Bolt a cochetat cu ideea de a deveni fotbalist profesionist. Fiind un înfocat suporter al echipei engleze Manchester United, Usain Bolt spera ca într-o zi să marcheze goluri pe Old Trafford din postura de jucător al echipei. Nu a fost să fie, recent, cel mai rapid om de pe planetă a anunțat că va renunța la fotbal.

”Nu vreau să spun că nu am fost tratat corect, dar a fost o experienţă bună. M-am bucurat să fiu într-o echipă şi a fost ceva foarte diferit de atletism, a fost distractiv cât a durat.  Acum fac multe lucruri diferite, viaţa sportivă s-a încheiat, aşa că mă mut spre diverse afaceri şi încerc să fiu un om de afaceri acum” a declarat Bolt.

În încercarea de a deveni fotbalist profesionist, Bolt s-a antrenat cu Borussia Dortmund, Sundowns din Africa de Sud si Stromsgodset din Norvegia. A refuzat un contract de profesionist venit de la echipa malteză, Valletta FC. Pentru Central Coast Mariners din Australia a marcat singurele goluri din “cariera” sa, într-un meci amical cu Macarthur South West United.

Foto:yogems.com