În ciuda numeroaselor critici din partea fanilor, ultimul episod al serialului “Game of Thrones” a înregistrat audiențe record, având în vedere că 19.3 milioane de telespectatori din America au urmărit în premieră finalul seriei, potrivit cnbc.com. Cel del de-al optulea şi ultimul sezon „Game of Thrones“ a fost intens criticat de fanii care sunt de părere că producţia „merită să aibă un final clar” care să se ridice la nivelul așteptărilor, lansând chiar și o petiţie pentru rescrierea scenariului ultimului sezon al seriei, semnată deja de peste 270.000 de fani, potrivit The Independent.

„Refaceţi ‘Game of Thrones, sezonul 8’, cu scenarişti competenţi”, este titlul petiţiei, care a fost creată pe data de 9 mai şi până în prezent a fost semnată de peste 270.000 de persoane.

Cu toate acestea serialul a continuat să aibă audiențe record. Potrivit unui comunicat al HBO, 18,4 milioane de telespectatori au vizionat săptămâna trecută penultimul episod din cel de-al optulea sezon al serialului.

Recordul istoric de audienţă al unui serial difuzat în Statele Unite este deţinut în continuare de “Mash”, al cărui ultim episod a fost urmărit în direct de aproximativ 106 milioane de fani, potrivit digi.24.ro. Acel episod a fost difuzat în 1983, într-o perioadă în care internetul şi platformele de streaming încă nu existau.

credit foto: Variety