Controversata scrisoare de dragoste adresată Madonnei de către celebrul rapper Tupac Shakur va fi scoasă în cele din urmă la licitație, în ciuda încercărilor cântăreței de a bloca vânzarea acesteia, iar toate conflictele și amenințările cu acțiuni în justiție care au ocupat prima pagină a ziarelor i-au crescut considerabil valoarea, fiind de așteptat să coste o avere, anunță publicația americană TMZ.

Tupac a scris această scrisoare de despărțire când era în închisoare în 1995, iar epistola scrisă de mână și semnată va fi pusă în vânzare prin intermediul platformei de licitații online, Gotta Have Rock & Roll … suma minimă fiind de 100.000 de dolari. Reprezentanții site-ului se așteaptă ca prețul de vânzare să ajungă în jurul sumei de 300.000 de dolari.

În această scrisoare de despărțire de trei pagini, Tupac mărturisește că a întrerupt relația cu Madonna pentru că este albă.

„Pentru tine, faptul că ești văzută cu un bărbat de culoare nu îți afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă și interesantă, dar pentru mine, cel puțin cum simțeam eu că sunt perceput, aș fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc.”

Scria Tupac potrivit Mediafax.

Scrisoarea a fost inițial scoasă la licitație în 2017 de către fosta colaboratoare și prietenă a Madonnei, Darlene Lutz, prin intermediul site-ului de licitații online Gotta Have It! Collectibles, împreună cu mai multe articole personale ale artistei, inclusiv lenjeria intimă pe care o purta și o perie care conținea părul acesteia, toate despre care se presupune că au dispărut în timpul mutării cântăreței din Miami în 2004, potrivit foxnews.com. Scrisoarea lui Tupac este doar una dintre numeroasele alte scrisori în care a fost implicată legenda pop care de asemenea au fost licitate în trecut.

Încercând să blocheze vânzarea acestei scrisori, Madonna a acționat-o în instanță pe Darlene Lutz. De altfel, după mai multe decizii judecătorești și apeluri pierdute de către cântăreața americană, scrisoarea a ajuns la platforma de licitații Gotta Have Rock & Roll în luna iunie, iar vânzarea acesteia va avea loc pe data de 17 iulie. Iar o parte dintre aceste încasări vor fi donate organizației breastcancer.org, Darlene fiind supraviețuitoarea unui cancer la sân.

Aceasta este una dintre puținele fotografii în care cele două superstaruri apar împreună în public. În imagine apar Ingrid Casares, Madonna, Sting și Tupac Shakur care participă la o petrecere dedicată celebrului designer Gianni Versace la Barocco în New York City.

Autorul hiturilor “California Love” şi “Ghetto Gospel”, Tupac Amaru Shakur cunoscut sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac, a fost un artist american renumit pentru stilul lui de rap și muzica sa, cariera de actor, poezii și activitatea socială. Tupac a decedat în 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion “Suge” Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat. Shakur şi Suge au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la închisoare pentru încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată.

credit foto: PEOPLE.com, thesun.co.uk