Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” vine cu un sezon special, după cum anunță producătorii acestui show de televiziune. Cei trei membri ai juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început deja filmările pentru sezonul special al emisiunii în noul format, „Familii la cuțite” care va avea premiera primăvara aceasta.

Sezonul special „Familii la cuţite“ va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membri unor familii ce vor să demonstreze că pot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri ”la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare. Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum, potrivit site-ului a1.ro.

De asemenea, chefii vor fi nevoiți să-și aleagă fiecare cele mai bune trei familii, alături de care să pornească în marea bătălie pentru premiul cel mare. Ba mai mult decât atât lupta culinară se va da și între membrii juriului care vor dori să câștige încă o finală. Din acest motiv chefii au avut o dispută chiar din prima zi de filmare, deoarece nu se pot hotărî asupra unei chestiuni și anume dacă „Familii la cuțite” poate fi luat în considerare ca o victorie completă, precizează a1.ro.

„Abia aşteptam să începem filmările, dar am impresia că nici nu am plecat din platou. Petrecem atât de mult timp aici încât zici că suntem acasă. Începem să nu mai facem diferenţa. Ne şi place ceea ce facem, iar atunci când câştig îmi place şi mai mult“

A mărturisit chef Bontea entuziasmat.

Sezonul special „Chefi la cuțite – Familii la cuțite” va începe primăvara aceasta pe Antena 1.

credit foto: a1.ro