Acum câteva zile, CNA a decis suspendarea temporară (10 minute n.r.) a emisiei postului de televiziune RealitateaTV, motivând în acest sens derapajele grave pe care le-a avut acest post TV cu privire la manipularea evenimentelor din 10 august. Astăzi, ca și contra măsură și sfidare a deciziei CNA, postul RealitateaTV anunță pe contul sau de facebook că emisia va continua online:

“Postul de televiziune Realitatea TV trebuie să îşi întrerupă emisia joi, timp de 10 minute, ca sancţiune pentru modul în care a reflectat evenimentele din 10 august. În condiţiile în care alte televiziuni, precum Antena 3 sau RTV, au avut derapaje mult mai grave, însă acestea nu au fost amendate în niciun fel, considerăm că decizia CNA este una politică, iar miza ei este intimidarea”

Măsura gasită de postul RealitateaTv fiind:

“Realitatea Tv a decis că va continua emisia pe internet în intervalul în care aceasta este suspendată la televizor. De aceea, vom distribui pe paginile noastre, începând cu ora 18.50, emisia postului de televiziune sancţionat abuziv. Aceasta va fi preluată de pe pagina de Facebook a Realităţii Tv”

Au scris cei de la RealitateaTV pe contul lor de facebook.

Reamintim că în sprijinul postului de televiziune RealitateaTV a intervenit și președintele României, Klaus Iohannis.