Meșterul popular, Paul Buțu, a avut curajul de a-l provoca pe Lucifer, personajul principal din serialul de succes de pe platforma Netflix să-i încerce măștile realizate de el. Meșterul, de loc din Galați, și-a propus să-și facă cunoscute creațiile cu ajutorul celebrului personaj Lucifer.

Modalitatea inedită de a-și promova măștile a venit în contextul în care meșterul popular a auzit de Lucifer, personajul principal al serialului de success de la Netflix, de la fiul său, având în vedere că de curând a început un nou sezon al serialului. De altfel, meșterul a spus că dacă actorii vor accepta să probeze acele măști le va da vișinată “homemade“ făcută în gospodăria lui. Astfel, provocarea meșterului a devenit cunoscută prin intermediul postului Virgin Radio. Netflix a răspuns în stil mare provocării. Protagoniştii serialului „Lucifer“, inclusiv actorul Tom Ellis, care joacă rolul principal, s-au filmat probând măştile artistului român, căruia i-au mulţumit pentru cadou, şi dansând pe negativul piesei „Balada românului“, de la Subcarpaţi.

De altfel, noul sezon Lucifer a avut premiera pe 8 mai. În noul sezon, Lucifer se va confrunta cu o nouă provocare și anume Eva. Din distribuția acestui serial fac parte Tom Ellis – actorul principal (în rolul lui Lucifer Morningstar), Lauren German (detectiva Chloe Decker), Kevin Alejandro (detectivul Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Maze), Aimee Garcia (Ella Lopez) și Rachael Harris (Dr. Linda Martin). Totodată noul sezon a debutat cu noi roluri, noi personaje și de asemenea noi actori printre care amintim de Inbar Lavi, în rolul lui Eve și Graham McTavish, în rolul lui Father Kinley.

Printre multe altele serialul Lucifer este produs pentru Netflix de către Jerry Bruckheimer Television în parteneriat cu Warner Bros Television.  Cu toate astea serialul a fost dezvoltat de către Tom Kapinos, iar personajele din această peliculă au fost realizate de către Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, al DC Entertainment. Iar printre producătorii executivi se numără: Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovic, Sheri Elwood, dar și Kristie Anne Reed.

credit foto: TV Series Finale