Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, în vârstă de 20 de ani, se speculează că ar fi fost spitalizată sâmbătă în urma unei tentative de suicid. Surse apropiate ale familiei susțin că depresia tinerei ar fi fost cauzată de documentarul controversat  „Leaving Neverland”, despre tatăl ei. În acest documentar este acreditată ideea unei pedofilii a celui ce a fost și este considerat regele muzicii pop.

Însă, tânăra a scris pe o rețea de socializare că informația este complet falsă. Surse apropiate de fiica starului pop a declarat pentru presă că Paris Jackson a suferit un accident, iar acum se simte mult mai bine. Conform site-ului  tmz.com, Paris Jackson a încercat să-și taie venele. Potrivit acestui site, aceasta a fost transportată la spital, stabilizată și mai apoi a fost externată și trimisă acasă, doar sub supravegherea propriei echipe medicale.

Diferite surse citate de tmz.com (site-ul care în urmă cu zece ani a anunțat moartea vedetei pop, Michael Jackson) au spus că gestul tinerei vine ca urmare a acuzațiilor la adresa regelui muzicii pop care se aduc în documentarul „Leaving Neverland”. Mai exact Wade Robson și James Safechuck îl acuză pe Michael Jackson că i-a molestat pe vremea când ei erau copii.Tânăra și-a susținut întotdeauna tatăl, chiar dacă nu a văzut încă documentarul.

Ba mai mult decât atât, cei trei copii ai starului au fost tulburați de apariția acestor acuzații cu privire la pretinsa pedofilie a tatălui lor și de asemenea aceștia consideră că filmul este părtinitor și incorect. O parte din efectele acestui documentar au fost deja simțite având în vedere că muzica lui Michael Jackson și aparițiile lui TV au fost eliminate de la difuzare din momentul în care HBO a anunțat proiectul, potrivit site-ului tmz.com. De altfel, Paris este copilul mijlociu al lui Michael Jackson, dar și singura fiică a starului cu fosta asistentă Debbie Rowe.

credit foto: Hollywood Reporter