Cunoscutul cântăreț, Pepe, se va întoarce pe micile ecrane. După o relativ lungă absență de pe platourile de filmare, acesta se va întoarce “pe sticlă” într-o nouă producție TV. Iar această veste pare a fi continuarea celeilalte, având în vedere că Pepe a scos pe piață piesa „Îmi pasă” de foarte puțin timp.

Show-ul de televiziune „Scena Misterelor” va avea loc la Antena 1, iar printre vedetele permanente ale acestei emisiuni se numără Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Rona Hartner, Andrei Duban și Dorian Popa. Această emisiune va fi prezentată de către Dan Negru, iar vedetele vor fi nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele „măștilor”.

În fiecare ediție a show-ului, vedetele trebuie să ghicească care sunt personajele din spatele măștilor. Alături de cele șase vedete permanente vor mai fi prezente, în cadrul emisiuni, încă 4 vedete care se vor schimba de la o ediție la alta. Formatul emisiunii „Scena Misterelor” va fi același ca în cazul emisiunilor realizate de Revelion și prezentate de Dan Negru.

Participanții vor fi împărțiți în două grupe ce se vor lupta între ele pentru a putea ghici personajul din spatele măștilor. La fel ca până acum, miza este aceea de a câștiga puncte, ce la finalul fiecărei ediții se vor transforma în banii pentru o cauză umanitară. Producătorul emisiunii, Dana Mladin afirmă:

„Faptul că transformăm tradiția noastră de Revelion într-o emisiune de sezon, ne face să turăm motoarele la maximum! Dar e palpitant să cauți peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitați speciali, actori, figurație specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producție este să ne strângem cu toții să decidem ce măști facem – că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viață, toate ne apasă butonul imaginației… Și-atunci să vezi!”

Printre personajele care se vor ascunde în spatele măștilor vor fi diverse celebrități, sportivi, vedete de televiziune, actori, dar și politicieni sau cântăreți.

credit foto: cancan.ro