Deși apariția pe scena politică românească a fostului membru al trupei Hi-Q i-a surprins pe mulți, retragerea din politică nu a mai făcut așa mare vâlvă. Acum, în vârstă de 39 de ani, Mihai Sturzu și-a implinit visul din copilărie, acela de a pilota avioane. El este pilot de linie la o una dintre companiile aerine low-cost de transport persoane în Europa.

Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei„, a mărturisit Mihai Sturzu.

La doar câteva zile după Revelion, Mihai a pilotat avionul în care se aflau foștii colegi, printre care Paul Surugiu-Fuego, Adrian Enache, însoţit de cei doi copii ai săi, Diana şi David, Iuliana Marciuc, dar şi scriitoarea şi textiera Rodica Elena Lupu, care s-au bucurat să îl revadă în această postură pe fostul membru al trupei Hi-Q, scrie cancan.ro

Sursă Foto:facebook