În urma spectacolului său la Billboard Music Awards și anunțarea noului său album “Madame X”, disponibil pe plan mondial pe 14 iunie, Madonna, Live Nation și Maverick au anunțat o serie de spectacole inedite în cadrul turneului de promovare al noului album.

Turneul “Madame X” va începe la 12 septembrie la Opera BAM Howard Gilman din New York, urmând mai multe spectacole, inclusiv la Teatrul Chicago, The Wiltern din Los Angeles, Colosseum la Caesars Palace din Las Vegas , Boch Center Wang Theatre din Boston, The Met Philadelphia și la Fillmore Miami Beach la Jackie Gleason Theatre în 2019. Madame X Tour va fi reluat apoi la începutul anului 2020 cu spectacole la Coliseum în Lisabona, Palladium în Londra și la Grand Rex în Paris, potrivit unui anunț făcut pe pagina de internet a celebrei cântărețe americane.

Cântăreaţa a stârnit controverse cu recitalul său de la gala Eurovision din Tel Aviv unde dansatorii care au însoţit-o au afişat un steag israelian şi altul palestinian.

Lansarea noului album este prefațată de un teaser video intrigant, din care aflăm că artista va intra în pielea unui personaj complex, cu identități multiple.

“M-am hotărât să-mi numesc albumul “Madame X”,

Madame X e un agent secret. Care călătorește în jurul lumii. Schimbându-și identitatea. Luptând pentru libertate. Aducând lumina în locurile întunecate. E o dansatoare. Un profesor. Un șef de stat. O menajeră. Un călăreț. Un prizonier. Un student. O mamă. Un copil. O profesoară. O călugăriță. O cântăreață. O sfântă. O desfrânată. Un spion în casa iubirii. Sunt Madame X”

A anunțat Madonna potrivit infomusic.ro.

Albumul „Madame X” conține 15 piese, iar una dintre acestea reprezintă o nouă versiune a piesei ”Faz gostoso” a cântăreţei portugheze Blaya, pe care Madonna o interpretează în portugheză alături de artista braziliană Anitta, şi ”Medellín”, un duet cu muzicianul columbian Maluma.

Pentru realizarea acestui album înregistrările au durat aproximativ 18 luni și s-au realizat în Portugalia, Londra, New York și Los Angeles.