Liderul WTA, Naomi Osaka, a început să plângă, după ce a cedat nervos la conferința de presă. Jucătoarea în vârstă de 21 de ani a ajuns liderul WTA, după ce a câștigat primul Grand Slam al anului – Australian Open. Deși a avut un joc foarte bun ajungând nr.1 în clasament, tânăra jucătoare se pare că nu traversează o perioadă bună în acest moment.

Iar acest lucru poate fi dovedit de deciziile pe care aceasta le-a luat în privința antrenorului său, Sascha Bajin, dar și prin faptul că a fost eliminată în turul doi al turneului de la Dubai. Reamintim că a fost primul joc pentru Naomi Osaka, după ce a cucerit titlul de la Melbourne. Titlu ce a ajutat-o să devină noul lider mondial, astfel întrecând-o în clasamentul WTA pe Simona Halep.

După eșecul suferit în fața Kristinei Mladenovic (3-6, 3-6) a izbucnit în lacrimi la un moment dat în timpul conferinței de presă:

„Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă”.

Se pare că despărțirea de fostul antrenor, Sascha Bajin, încă o mai afectează pe actualul lider mondial, iar acest lucru se poate observa și din declarația de mai jos:

„Nu am putut trece peste reacții. Acest rezultat vine ca urmare a acelor reacții. Sunt destul de sigură ca, peste ceva timp, veți înceta să vorbiți despre asta. Deocamdată, însă, este cea mai mare știre din tenis, cred. Este un pic cam greu, pentru că simt că oamenii se uită la mine și nu într-un mod bun”.

Naomi Osaka a dovedit, în cadrul conferinței de presă, că reacțiile din jurul ei au dus-o către rezultatul slab și firește către eliminarea din turneu.

credit foto: pixels.com