Legendara trupă de heavy-metal Metallica va susţine la 14 august 2019 un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired Tour 2019″, turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: „Hardwired… To Self-Destruct”.

Metallica este însoţită de trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia), care cântă în deschidere. Concertul Metallica a devenit sold-out la o zi după punerea biletelor în vânzare generală, a anunţat Emagic, organizatorul concertului din Bucureşti.

Turneul „Worldwired Tour 2019″ cuprinde 25 de concerte europene în ţări, precum: Portugalia, Spania, Italia, Elveţia, Franţa, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia, România etc. Turneul a debutat pe 1 mai 2019, la Lisabona, şi include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zürich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Göteborg, şi oraşe în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia), potrivit www.emagic.ro.

Informații și recomandări din partea organizatorilor

Accesul pe stadion se face începând cu ora 16:30. Organizatorii nu recomandă prezenţa copiilor cu vârste mai mici de 12 ani din cauza sunetului foarte puternic, părinţii care aleg să vină cu copii mici făcând acest lucru pe propria răspundere.

În zona Stadionului Naţional Arena traficul rutier se va închide treptat miercuri începând cu ora 12:00, în funcţie de afluenţa publicului, Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţând că este vizată strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, dar şi străzi care intersectează acest segment rutier. În acelaşi fel va fi afectat bulevardul Pierre de Coubertin, între Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion şi porţiunea dintre şoseaua Pantelimon şi stadion ca şi străzile din zonă. Restricţii vor apărea şi pe strada Tony Bulandra şi Sg.Vasile Şerbănică, conform mediafax.

Fondată în anul 1981, trupa Metallica a reușit să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea și face parte din „Big Four of Thrash” alături de Slayer, Megadeth și Anthrax.
Foto: wikipedia