Laura Andreșan a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va deveni mămică, iar la scurt timp după aceea a fost văzută la cumpărături pentru bebeluș în compania iubitului ei. Laura Andeșan și rapperul Grasu XXL vor deveni părinți, iar anunțul a fost făcut de Laura Andreșan prin interemdiul unei fotografii postate pe rețelele de socializare, cu mesajul: „#nocomment #justbump #babybump #madewithlove”.

 

View this post on Instagram

 

#nocomment #justbump #babybump #madewithlove

A post shared by Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) on

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară după ce Laura a postat fotografia cu vestea cea mare pe Instagram, felicitând-o pentru fericitul eveniment. În ciuda trecutului tumultos al Laurei, ea și iubitul ei se înțeleg de minune, având în vedere noile vești postate pe interenet și fotografiile realizate de către fotoreporterii de la diverse publicații. La care se mai adugă, totodată, relația discretă de mai bine de 10 ani pe care o au aceștia.

Laura Andreșan a decis să-și continue studiile universitare în domeniul psihologiei și de asemenea nu uită să scrie pe blogul – profadesex.com și să dea în continuare sfaturi ca „profă de sex”.

În urmă cu un an, Grasu XXL declara pentru Libertatea:

„Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul”.

Pe numele lui adevărat Dragoș Nichifor, Grasu XXL, chiar dacă în videoclipurile sale rapperul afișează o figură de bărbat dur, în viața reală este un bărbat grijuliu şi atent la nevoile partenerei. Iar acest lucru se poate dovedi prin faptul că a decis să o însoțească pe Laura Andreșan la cumpărăturile dedicate bebelușului. Aceștia au fost văzuți la o expoziție dedicată copiilor și mămicilor, iar în atenția Laurei o prioritate ar fi avut-o cărucioarele.

credit foto: Ciao.ro