Unul dintre actorii principali ai serialului „Game of Thrones”, Kit Harington, cel care îl interpretează pe Jon Snow, a fost internat după terminarea serialului. Actorul a fost internat într-o clinică din Statele Unite ale Americii, potrivit Daily Mail. Cauza pentru care s-a ajuns la internarea actorului Kit Harington este stresul de care a avut parte, în special la finalul seriei „Game of Thrones”.

Reprezentantul lui Kit Harington a declarat pentru Radio 1 Newsbeat că actorul se confruntă cu nişte probleme personale. Într-un interviu recent, Kit Harington a dezvăluit că a avut foarte multe emoţii după încheierea serialului “Game of Thrones” la care a lucrat opt sezoane. Potrivit Daily Mail, starul american în vârstă de 32 de ani se află la respectiva clinică pentru a putea face față atât stresului și epuizării cât și consumului de alcool.

Conform informațiilor se precizează faptul că Harington și-a însușit foarte bine rolul în producția HBO, având în vedere că timp de 9 ani cât au durat filmările pentru cele opt sezoane ale serialului a considerat actorii din distribuția filmului familia sa. Și mai mult decât atât el s-a căsătorit cu actrița Rosie Leslie, co-starul și iubita de pe ecran, în anul 2016.

De altfel la finalul sezonului opt „Game of Thrones”, Kit Harington a spus:

„Inima mea este frântă. Îmi place acest serial mai mult decât orice. Nu a fost niciodată un loc de muncă pentru mine, este viața mea”, conform Daily Mail.

Deși ultimul episod al seriei a fost difuzat pe data de 19 mai se spune că starul american a fost dus la reabilitare cu o lună înainte, într-o clinică privată de lux din Connecticut, după ce Kit a încheiat ulterior o serie de apariții publice pentru promovarea ultimului episod „Game of Thrones”.

El a fost supus terapiei psihologice și comportamental cognitive pentru stres și emoții negative. În cursul zilei de joi, 30 mai, actorul a fost văzut pentru prima dată de când a fost internat la clinica din Connecticut, fiind fotografiat de către reporterii DailyMail.com.

Știrile despre internarea sa la clinică privată au apărut după un an după ce britanicul a fost surprins atât de beat la un bar din New York City încât a trebuit să fie scos afară din bar de personalul acestuia. Actorul a fost filmat în timp ce se certa cu patronii și personalul după ce a încercat să monopolizeze un joc de biliard în pub-ul Barfly. Cu toate acestea, actorul – care a câștigat 500.000 de dolari pentru fiecare episod din ultimul sezon al serialului Game of Thrones – a revenit mai târziu pentru a aplana conflictul și a lăsat un bacșiș generos, a spus personalul barului.

Ultimul episod din „Game of Thrones” a atras un număr record de 19,3 milioane de telespectatori numai în S.U.A. De asemenea, producția și-a depășit recodul pe Twitter, imediat după cel de-al treilea episod al sezonului opt având în vedere că s-au generat foarte multe mesaje unice. Devenit un fenomen global încă de la lansare, serialul este cea mai iubită producție din istoria HBO. De asemenea de-a lungul timpului, „Game of Thrones” a primit foarte multe premii, dintre care 5 trofee din partea Sindicatului actorilor americani, un Peabody Award, dar și multe alte premii.

credit foto: Daily Post Nigeria, DailyMail.com