Celebrul baron al drogurilor, „El Chapo”, lansează o linie de îmbrăcăminte din închisoare cu ajutorul soției sale, potrivit independent.co.uk. „El Chapo”, al cărui nume real este Joaquin Guzman, și soția sa în vârstă de 29 de ani, Emma Coronel Aispuro, au conceput linia de îmbrăcăminte, în ciuda faptului că în prezent acesta riscă să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor fiind găsit vinovat pentru 10 capete de acuzare, incluzând trafic de droguri și spălare de bani.

Soția sa a declarat într-un interviu pentru New York Daily News că linia de îmbrăcăminte „El Chapo” Guzman va purta semnătura soțului ei. Această colecție vestimentară are, de asemenea, un site web, care previzualizează o serie de articole de îmbrăcăminte, inclusiv pantofi, curele, blugi, dar și multe altele.

Chiar dacă, „El Chapo” nu poate părăsi închisoarea în prezent, avocatul acestuia, Mariel Colón Miró, a declarat pentru CNN că primele articole de îmbrăcăminte vor fi lansate în această vară. Stăpânul drogurilor a semnat în luna februarie a acestui an un contract de acordare a drepturilor asupra numelui său de la închisoare. Potrivit soției sale, Aispuro, linia este dedicată fiicelor lor, gemenele María Joaquina și Emali Guadalupe, în vârstă de 7 ani.

„Sunt foarte încântată să încep acest proiect, bazat pe idei și concepte pe care eu și soțul meu le aveam cu ani în urmă”, a spus Aispuro într-o declarație pentru CNN. „Este un proiect dedicat fiicelor noastre”.

credit foto: CBS News