Marți, 19 februarie, Irina Loghin și-a aniversat ziua de naștere ieșind la alergat. Artista a împlinit vârsta de 80 de ani, vârstă pe care, însă, nu o arată. Marea doamnă a cântecului popular românesc a avut grijă toată viața să mănânce sănătos și în același timp să nu uite de orele de sport. Se pare că nici de ziua sa de naștere nu a uitat de ora de sport și de miscare, astfel încât aceasta a ieșit la alergat, la programul obișnuit.

Nu mai este un secret pentru nimeni că artista aleargă în fiecare zi cel puțin 7 kilometri, o tură de Parc Herăstrău. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță” a avut parte de o mulțime de surprize plăcute, dar și de urări din partea unor persoane dragi și apropiate, printre care Fuego, Mirabela Dauer, Daniela Condurache, trupa Alesis și mulți alții. Cuvintele și atenția de care a avut parte au emoționat-o pe artistă. În cadrul emisiunii, Irina Loghin a vorbit și despre costumul pe care îl purta în acel moment:

În acest costum am debutat în urmă cu 50 și ceva de ani. Acasă am un întreg muzeu de costume populare. Acesta este foarte vechi, nu se mai lucrează în ziua de astăzi, are un fir metalic cu aur”.

Ba mai mult decât atât, întrebată cum și-a sărbătorit ziua de naștere, doamna muzicii populare afirma:

„Telefonul a sunat din minut în minut de azi dimineață. Am alergat o oră în parc”.

Printre surprizele de care a avut parte s-a numărat și surpriza emisiunii „La Măruță”, un tort realizat din fructe și legume proaspete întocmai pe placul artistei. Pentru că a renunțat de mai bine de 40 de ani la produsele din carne, Irina Loghin le-a înlocuit cu preparatele din soia și nu se lipsește nici de antrenamentul fizic, având grijă în fiecare zi de acest fapt pentru a-și menține aspectul fizic și starea de bine.

credit foto: libertatea.ro