Luna aprilie aduce vești bune pentru cei ce își doresc să vadă show-ul de televiziune „Insula Iubirii”. Ajuns deja la cel de-al cincilea sezon, acesta va avea premiera pe data de 22, luna aceasta, de la ora 20.00. Asta având în vedere că emisiunea Asia Express se va termina pe 16 aprilie, iar tronsonul orar va fi liber. Ca și în celelalte sezoane, prezentatorul emisiunii este același, Radu Vâlcan.

Cuplurile participante în emisiune își vor testa relația, de altfel fiind nevoite să locuiască pe insule separate, fete cu fete și băieți cu băieți, timp de mai multe zile, ca mai apoi ispitele să-și facă apariția și totodată să încerce să strice relațiile. Cel de-al cincilea sezon al show-ului de televiziune, „Insula Iubirii”, care va fi difuzat pe Antena 1 este filmat în Thailanda, iar cuplurile vor fi nevoie din nou să țină piept ispitelor.

La doar câteva zile după ce sezonul cu numărul 4 se încheiase, emisiunea „Insula Iubirii” a primit o nouă serie de concurenți gata să accepte să-și testeze relațiile. Ca și până acum cuplurile care au o relație de lungă durată, dar până acum nu au făcut marele pas de a se căsători vor avea ocazia să-și testeze relația pentru a vedea dacă într-adevăr jumătatea lor corespunde cu așteptările lor. Unul dintre concurenții care va participa în noul sezon, ajuns în Thailanda declară:

„N-o să înţeleagă nimeni până nu ajunge aici şi nu trăieşte! Oricui aş spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost”.

Pe de altă parte, „Insula Iubirii” este cea mai amendată emisiune, având în vedere discuțiile fără perdea și imaginile indecente difuzate chiar la ore accesibile pentru minori. De asemenea, potrivit surselor se spune că producătorii de la Antena 1 au ales pentru sezonul cu numărul 5 al emisiunii, cupluri cu povești impresionante.

Pe scurt, noul sezon se poate rezuma astfel: o insulă plină cu capcane, 15 zile de stat pe insulă, dar și cinci cupluri ce vor avea parte de 12 tentatii. În mare nu vă rămâne decât să urmăriți primul episod pe data de 22 aprilie, de la ora 20.00 pe Antena 1.

credit foto: Antena 1