Richard Erdman este cel de-al treilea actor din distribuția „Beverly Hills 90210” care a decedat în mai puțin de două săptămâni, după Luke Perry și Jed Allan. John Richard Erdman s-a născut pe data de 1 iunie 1925, în Enid din nordul Oklahoma. Erdman și-a început cariera la Warner Bros, unde a semnat un contract de studio. Două dintre primele sale roluri au fost în filmele „Mr. Skeffington”, cu Bette Davis și Claude Rains și „Janie”, cu Joyce Reynolds, fiind și debutul acestuia în cinematografie.

A mai apărut și în „The Men” (1950) cu Marlon Brando și filmul „Noir Cry Danger” (1951) cu Dick Powell și Rhonda Fleming. În „Tora! Tora! Tora!” (1970) l-a interpretat pe colonelul Edward F. French și de asemenea a regizat filmul TV din 1971, Mooch Goes, la Hollywood, dar a jucat și în producția NBC „Community”, care s-a încheiat în anul 2015. 2015 este anul în care actorul american, Richard Erdman, a pus capăt carierei sale. Acesta a jucat în numeroase roluri secundare, alături de figuri emblematice din cinematografia americană.

Actorul, Richard Erdman, a murit pe data de 16 martie, la vârsta de 93 de ani, potrivit Variety. În cariera desfășurată pe parcursul a șapte decenii, actorul a jucat în mai mult de 175 de filme. Cele mai multe dintre aceste filme se regăsesc în perioada 1940 și 1950. De asemenea în anii 1990 a jucat în serialul „Beverly Hills 90210”, serial ce în prezent este marcat de încă alte două pierderi.

Moartea lui Jed Allan a fost anunțată de fiul acestuia, Rick Brown. Actorul a murit în somn în locuința sa din Palm Desert, California, pe data de 11 martie la vârsta de 84 de ani. Ba mai mult decât atât decesul lui Allan vine la doar cinci zile după ce Luke Perry (celebru pentru rolul lui Dylan din „Beverly Hills”) a murit la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral pe data de 4 martie.

credit foto: washingtonpost.com