Acum câteva zile celebrul bucătar britanic și soția lui Tana au anunțat venirea pe lume al celui de-al cincilea copil al lor, dezvăluind totodată și numele acestuia.

După 3 premii BAFTA şi un Emmy… am câştigat în sfârşit un OSCAR. Bine ai venit pe lume, Oscar James Ramsay, la 12:58, azi, pentru prânz”, celebrul chef a scris pe contul său de Instagram, postând de asemenea o fotografie a nou-născutului și a soției sale.

Micuţul Oscar are patru fraţi mai mari: Megan (21), gemenii Jack şi Holly (19) şi Matilda (17) .

Anunţul despre viitorul copil a fost făcut de familia Ramsey într-o înregistrare video publicată pe 1 ianuarie pe contul vedetei de pe Instagram, urmărit de peste 6 milioane de fani.

În acest clip, copiii maestrului bucătar le urau fanilor “La mulţi ani!”, iar apoi Tana Ramsey, în vârstă de 44 de ani, surâzând şi cu un abdomen foarte proeminent, anunţa că va avea al cincilea copil.

Ramsay este una dintre vedetele gastronomiei britanice, realizator de emisiuni TV şi una dintre cele mai bine plătite celebrităţi din lume. El a primit de-a lungul carierei, pentru restaurantele sale, un total de 16 stele Michelin, restaurantul Gordon Ramsay din Chelsea, Londra, având trei stele Michelin încă de la deschidere, din 2001.

credit foto: hellomagazine.com