În perioada 30 ianuarie-3 februarie, la Londra, are loc Târgul de turism Destinations, cel mai mare eveniment de acest gen din Marea Britanie. Tour-operatorii români prezenți în cadrul târgului, promovează pentru clienții britanici, destinații din Transilvania și Delta Dunării.

“Împreună cu EcoRomânia, prezentăm România aşa cum o vedem noi, cei care nu am plecat în alte state. Pachetele turistice pe care le promovăm includ trei nopţi în Transilvania şi trei nopţi în Delta Dunării. Sunt pachete complexe, foarte căutate de turiştii din Anglia”, a declarat pentru AGERPRES Iliuţă Goean, unul din turoperatorii din Deltă.

Conform datelor oferite de Institutul National de Statistica, Județul Tulcea a înregistrat în 2018 o creştere a numărului de turiști cu 77% față de anul 2017. De asemenea, județul Tulcea a înregistrat și o creștere de 12% a numărului de turiști străini,  25.273 turişti străini, în comparaţie cu 22.430 în anul 2017.

“Anul acesta, avem turism cultural în Transilvania şi apoi venim în Deltă şi le oferim ture de birdwatching, caiac-canoe şi programe de descoperire a Deltei. Toţi pleacă extrem de încântaţi, pentru că este un contrast puternic între cele două zone”, a mai spus Goean.

Foto:obiectivtulcea.ro