Având în vedere că pentru fiecare persoană aspectul fizic este important, unele vedete ar face și imposibilul pentru a da bine în fața camerelor de filmat. Una dintre vedetele care anul trecut afișa o siluetă nu tocmai de invidiat nu s-a complăcut în această situație și a luat unele măsuri drastice pentru a scapa de kilogramele in plus. Vedeta despre care vorbim este nimeni alta decât Anamaria Prodan.

De la 72 kg cât avea vara trecută, acul cântarului arată acum 55 kg pentru celebra afacerista. Vedeta a mărturisit și care este rețeta succesului ei, datorită căreia a putut slăbi aproximativ 17 kilograme în circa 8 luni de zile.

Printre alimentele care au făcut parte din dieta vedetei se numără și pastele, salata de roșii și castraveți, dar și cei 3 litri de apă pe care Anamaria i-a consumat în fiecare zi. La cei 46 de ani, Anamaria Prodan a depus nenumărate eforturi pentru a scăpa de kilogramele în plus și de formele mult prea rotunjite, pe care, de altfel, nicio vedetă nu și le dorește.

Fiind una dintre personalitățile care are grijă de imaginea ei, aceasta a luat măsuri astfel încât să poată ține pasul cu cele două fice ale ei: Rebecca (în vârstă de 19 ani) și Sarah (în vârstă de 21 de ani). De altfel în afară de alimentația sănătoasă, aceasta s-a bazat și pe sport si tratamente corporale.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”.

A declarat pentru Click Anamaria Prodan.

credit foto: click.ro