Recent Zinedine Zidane a făcut senzație cu o apariție publică, mai exact cu ținuta pe care a purtat-o. Însă nu în sensul bun, deoarece criticile nu au încetat să apară în cel mai scurt timp de la evenimentul respectiv. Ba mai mult decât atât reacția unui jurnalist a surprins pe toată lumea.

Știm deja că în majoritatea cazurilor vedetele, persoanele publice și nu numai vor să iasă în evidență cât mai mult timp posibil. Iar de cele mai multe ori acest lucru poate fi realizabil prin ținută și comportament. Și asta pentru că de cele mai multe ori felul cum te îmbraci atrage de la sine remarci sau critici, după caz.

Iar în situația de față vorbim despre noul atrenor al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, ce a purtat o pereche de jeanși foarte strâmți “skinny”. Cu privire la această ținută, junalista Hannah Jane Parkinson, de la publicația „The Telegraph” a spus:

„Sincer, bărbaţii în jeanşi skinny au arătat mereu ridicol”.

De asemenea jurnalista speră ca acest ultim lucru să fie cel care va aduce și sfârșitul epocii acestor jeanși skinny pentru bărbați. Și cum imaginile controversate fac înconjurul lumii în cel mai scurt timp, reacțiile nu au lipsit nici de pe rețelele de socializare unde fanii și nu numai și-au expus părerile.

Cu toate astea ar trebui să avem în vedere că nu toate acele obiecte vestimentare care ne plac, ne vin cu adevărat bine sau ne reprezintă. Ca să nu mai amintim de faptul că o bună parte dintre noi uită de conduită și de codul vestimentar. Sau poate că trăim atât de mult cu impresia că suntem liberi și că putem face orice, încât la un momentdat ajungem să ne purtăm ridicol. Și poate că ar trebui să fim ceva mai responsabili dacă ne dorim ca următoarele generații să nu fie afectate în vreun fel de aceste lucruri.

credit foto: gandul.info