Jurnaliștii au fost anunțați, joi, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data 1 martie. Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare, potrivit celor de la Paginademedia.ro.

“Este vorba de Dan Cristian Turturică (șeful site-ului). Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) sunt jurnaliștii care au fost concediați. Cei patru erau, totodată, și editorialiștii site-ului de știri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).”

De asemenea și Adriana Nedelea, prezentator al postului de televiziune Digi24, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că își încheie colaborarea cu stația.

“1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou.

Primavara placuta, tuturor!”

A scris Adriana Nedelea pe Facebook.

Reamintim că Digi24 s-a aflat în mijlocul unui scandal la sfârșitul anului trecut, angajații nefiind recompensați cu prime, motivele invocate și atunci fiind problemele financiare cu care se confruntă postul.