Noul serial de comedie va fi difuzat pe Antena 1, iar în rolul principal va juca Ștefan Bănică. Producția se numește „Liber ca pasărea cerului” și deja a început să fie promovată pe postul de televiziune, Antena 1. Ba mai mult decât atât pentru promovarea serialului s-au realizat și două promouri prin care se prezintă două personaje antagonice: Orlando și Ducu, în care Orlando, „craiul”, este jucat de Ștefan Bănică, iar rolul naivului Ducu este interpretat de către Marius Florea Vizante.

Ștefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, a jucat în peste 30 de roluri în film și teatru și este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, având un public foarte variat începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici. De asemenea este compozitor, interpret, regizor, producător, dar și moderator TV.

A lansat 15 albume de autor vândute în peste 500.000 exemplare și premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Ba mai mult decât atât are zeci de videoclipuri muzicale și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant. De asemenea știm deja că Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc.

Conform informațiilor aduse de Paginademedia.ro, această producție spune povestea a doi foști colegi de liceu, respectiv Orlando și Ducu, care s-au reîntâlnit după 20 de ani. De asemenea din distribuția serialului mai fac parte Jojo (Cătălina Grama) și Andreea Samson, cea care a mai jucat și în serialul difuzat pe PRO TV, Atletico Textila.

Producția „Liber ca pasărea cerului” este regizată de către Răzvan Săvescu, cel care a mai regizat și serialele „La Bloc”, „La servici”, dar și filmele „Nimeni nu-i perfect” sau „America, venim”. Producătorul acestui serial, „Liber ca pasărea cerului”, este nimeni altul decât Ducu Ion. Deși promourile rulează deja pe postul Antena 1 nu știm încă data de lansare a noului serial.

credit foto: a1.ro