Pe cei doi cei mai mulți dintre noi îi cunoaștem datorită faptului că sunt participanți în cadrul show-ului de televiziune „Asia Express 2” și de asemenea au câștigat și prima amuletă din acest concurs. Câștigarea amuletei are o valoare importantă în bani, 1.000 de euro, dar le-a dat celor doi și avantajul prin care au stabilit ordinea tuturor echipelor pentru a pleca în cursă.

Ana Morodan este supranumită „contesa digitală” și în prezent este o antreprenoare de succes, care și-a pornit afacerea dintr-o joacă și din pură întâmplare. Ea este primul blogger de modă din România, fiind ajutată  în acest sens de activitatea pe blogul ei și inspirată de eleganța bunicii și ale prietenelor ei. Și-a început cariera de blogger din 2010, în Arad, ca după o perioadă să se mute în București unde s-a dezvoltat pe toate planurile.

De asemenea și-a creat o echipă și a ajuns una dintre cele mai importante persoane din lumea digitală românească. În vârstă de 34 de ani, Ana Morodan, și-a creat o comunitate ce depășește 150.000 de oameni numai pe Instagram, fără să mai amintim și de acele persoane ce-i urmăresc blogul sau postările pe Facebook.  În anul 2017, Ana Morodan a spus într-un interviu pentru ciao.ro următoarele:

„Proiectele mele sunt întotdeauna spumoase, simpatice și cu umor, uneori stârnesc controverse și par ușor de făcut. În spatele aurei de sclipici sunt întotdeauna mii de ore de muncă, mulți oameni de coordonat, multe sticle de gin băute, idei peste idei gândite și discutate, astfel încât rezultatul să fie întotdeauna wow”.

De altfel, Adrian Teleșpan s-a făcut remarcat după ce a scris în 2013 cartea „Cimitirul”. Carte, care s-a bucurat de un real succes, chiar dacă i-a șocat pe mulți în același timp. Acesta a lucrat ca producător executiv, in perioada 2000 – 2012 la PRO TV, Antena 3, Realitatea TV și România TV. De asemenea tot în 2012 a plecat în Marea Britanie, iar în prezent este partenerul Anei Morodan în concursul „Asia Express 2”.

Sursa foto: antena1