Simpatica actriță Anca Sigartău, a participat la AsiaExpress alături de fiul său Teodor care este băiatul mijlociu pe care l-a avut în urma căsniciei  zbuciumate alături de primul său soț, omul de afaceri Tito Abbab, de care a divorțat cu ani în urmă.

Într-un interviu pentru revista Tango, actrița a mărturisit că a avut un mariaj traumatizant alături de fostul său soț, tatăl lui Teodor.

“Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din rușine sau din dorința de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul față de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns și chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlăuntrul meu plângeam în hohote!”

A povestit Anca Sigartău.

Actrița care a plecat în călătoria din Asia alături de fiul ei, Sofian Teodor, un tânăr de 20 de ani, a spus că atunci când a luat decizia plecării în această experiență extremă nu i-a fost ușor, dar gândul că fiul ei îi va fi aproape în această experiență a ajutat-o foarte mult să meargă înainte si sa o apropie și mai mult de fiul ei.