Echipa formată din Jojo (Cătălina Grama) și Paul Ipate au părăsit concursul Asia Express, iar o altă echipă le-a luat locul în competiția difuzată pe Antena 1. În urma acestui eveniment, actrița a fost foarte afectată și a făcut unele declarații printre lacrimi. Deși echipa formată din Paul Ipate și Jojo era considerată una dintre cele mai puternice echipe din această competiție, ei au fost nevoiți să abandoneze cursa de la „Asia Express – Drumul Elefantului”.

Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost legat de faptul că Paul Ipate are grave probleme de sănătate și, astfel, au fost nevoiți să abandoneze cursa, potrivit declarațiilor lui Paul:

„Inițial nu am crezut că este o chestie foarte gravă. Eu am o operație la spate de acum cinci-șase ani, dar pe care am ținut-o sub control , altfel nu veneam aici. Probelema este că acum sunt niște dureri… Am ajuns la spital, am făcut un RMN, iar neurochirurgul mi-a spus că, dacă voi continua să fac efort, în câtea zile voi ajunge la operație. Oricum va trebui să mă operez. Vă dați seama dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”.

Deși avea ochii în lacrimi Jojo le-a transmis urări de bine vedetelor care au rămas în cursa pentru marele premiu, dar a făcut și câteva mărturisiri în privința stării de sănătate a lui Paul:

„Evident că ne pare rău, dar ce poți să faci… Mie îmi pare rău că Paul a pățit asta, mai ales că au fot nenumărate momemte în care i-am spus să nu care și rucsacul meu. Știam că el are o sensibilitate, eu permanent am fost îngrijorată din acest motiv și poate că dacă n-ar fi făcut asta… poate că nu s-ar fi ajuns  aici. Ne-am dorit cu toată inima să fim aici, am luptat”.

În locul echipei formate din Jojo și Paul Ipate s-a întors echipa compusă din Ana Morodan și Adrian Teleșpan, ei fiind eliminați recent din competiție. Deloc fericiți și cu dorința de a merge acasă din ce în ce mai arzătoare, Morodan și Teleșpan au mărturisit că își doreau să părăsească concursul televizat, aceștia reușind să creeze un moment amuzant atunci când și-au făcut apariția la întrunirea echipelor.

credit foto: antenaplay.ro