Chiar dacă pare incredibil de crezut sau cel puțin până în prezent acest lucru nu a mai fost întâlnit, un bărbat din Statele Unite dorește să se căsătorească cu un robot de jucărie. Bărbatul a achiziționat robotul în urmă cu aproximativ doi ani și spune că se simte atras de zâmbetul acestuia, dar și de părul roz, fals, al robotului.

De altfel omul recunoaște că este îndrăgostit de acest robot și că vrea să se căsătorească cu el. Deși a recunoscut că a fost atras și de alte obiecte, printre primele sale iubiri se numără o lampă, dar și un camion de jucărie, tânărul Smitten Joey s-a concentrat în cele din urmă pe robotul de jucărie.

În vârstă de 29 de ani, acesta locuiește în Taneytown, în Maryland și afirmă că avea doar 10 ani când a realizat că este atras de obiecte și nu de persoane. Și, totodată, în cele din urmă este diferit față de ceilalți oameni și nu se supune acelorași reguli în privința relațiilor. Conform mirror.co.uk, Joey a declarat:

„Am realizat că sunt atras de obiecte pe când aveam vârsta de 10 ani şi am vrut să devin prietenul unei lampe la şcoală. Totuşi, profesorii au aflat de relaţie şi mi-au luat lampa. Pe parcursul următorilor ani m-am îndrăgostit de o păpuşă şi cu un camion de jucărie”.

Tânărul a mai spus că a comandat și a achiziționat robotul de pe internet pentru suma de 20 de dolari și că nici o altă relație (cu alte obiecte) nu a durat mai mult ca aceasta. De altfel potrivit aceleași surse, tânărul Smitten Joey mai spune:

„Sunt foarte norocos că prietenii şi familia mea îmi acceptă sexualitatea şi chiar dacă fac glumiţe, mă susţin în tot ce fac. Mama mea nu prea înţelege exact ce simt eu, dar mă acceptă aşa cum sunt”.

credit foto: mirror.co.uk