Bucharest Pride, festivalul din România care sărbătoreşte an de an diversitatea şi drepturile persoanelor LGBTQIA+, are loc în perioada 14 – 24 iunie, sub sloganul #loveforall şi va culmina cu Marşul Bucharest Pride, organizat pe 22 iunie, potrivit organizatorilor, citati de mediafax.

Cea de-a 15-a ediţie a evenimentului va culmina cu Marşul Bucharest Pride, care, pentru al doilea an consecutiv, va avea loc pe Calea Victoriei. Pe 22 iunie, începând cu ora 17.00, participanţii se vor aduna în Piaţa Victoriei pentru a porni în marş pe traseul care continuă pe Calea Victoriei. Marşul se va încheia cu discursuri şi muzică în Piaţa Universităţii.

Cu un program de peste 40 de evenimente, anul acesta, Asociaţia ACCEPT şi partenerii au pregătit o ofertă culturală bogată, care pune accent pe diversitate şi incluziune, spectacole de teatru, petreceri, proiecţii de filme cu tematică LGBTQIA+ şi multe manifestări care îşi propun să prezinte viaţa şi interesele culturale ale comunităţii minoritaţilor sexuale din România.