Cântăreaţa americană Britney Spears, care, în urmă cu o lună, s-a internat voluntar într-o clinică de psihiatrie, pentru a-şi dedica un timp “propriei persoane”, după ce tatăl ei a fost pe punctul de a muri, a fost externată, potrivit tmz.com, citati de mediafax.

Britney Spears a fost externată joi şi a fost preluată de la clinica de psihiatrie de iubitul ei, Sam Asghari. Însă surse au declarat pentru platforma de ştiri TMZ că aceasta îşi va continua tratamentul medicamentos acasă.

În luna ianuarie, Spears a anunţat că îşi anulează toate concertele şi angajamentele artistice pentru a petrece timp cu familia sa, după ce tatăl ei, Jamie, a fost pe punctul de a muri în noiembrie 2018, când a suferit o ruptură de colon.

O sursă apropiată cântăreţei a declarat că Jamie Spears nu se simte bine după cea de-a doua intervenţie chirurgicală la care a fost supus în urmă cu aproape două luni, iar Britney gestionează cu greu situaţia din punct de vedere emoţional, pentru că este foarte apropiată de tatăl ei.

Foto: instagram