Apariție provocatoare pe covorul roșu la gala Premiilor Gopo din acest an. Evenimentul a avut loc marți seara și a adunat laolaltă zeci de actori, dar și vedete din showbizul românesc. La acest eveniment au fost premiate și producții importante, cât și actori celebri.

De exemplu „Moromeții 2”, în regia lui Stere Gulea, a obținut premiul pentru cel mai bun film de lungmetraj. Totodată actrița în vârstă de 82 de ani, Ileana Stana Ionescu, a primit premiul pentru întreaga carieră. Printre actrițele care s-au evidențiat și au avut o apariție provocatoare la Premiile Gopo 2019 se numără și Jojo, care a luat parte la acest evenimet alături de iubitul ei, Paul Ipate.

Actrița a reușit să atragă toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie albă cu spatele gol, care i-a pus foarte bine în evidență formele perfecte. Fiind cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, Gala Premiilor Gopo, a avut loc la Teatrul Național București „Ion Luca Caragiale”.

În urma celei de-a 13-a ediții s-au decernat cele mai importante distincții ale industriei de film românești. Astfel câștigătorii sunt următorii:

  • regizorul Stere Gulea a obținut premiul publicului;
  • cele mai bune costume – premiul a revenit Danei Păpăruz, pentru filmul „Moromeții 2”;
  • cel mai bun scurtmetraj – premiul a revenit peliculei „Cadou de Crăciun”;
  • cel mai bun film documentar – „Caisă”;
  • premiul pentru cele mai bune decoruri – Cristian Niculescu pentru filmul „Moromeții 2”. Este al șaselea premiu căștigat de Cristian Niculescu, aflat la a șaptea nominalizare;
  • premiul pentru cel mai bun sunet – premiul a revenit echipei care s-a ocupat de filmul „Moromeții 2”.

Pentru a patra oară consecutiv, actorul Alxandru Bogdan a fost gazda evenimentului. De altfel, printre actorii și vedetele importante ce au participat la această gală se numără:  Emilia Popescu, Olimpia Melinte, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, Aylin Cadir, Kitty Cepraga, dar și binecunoscuta prezentatoare a știrilor PRO TV, Amalia Enache.

credit foto: libertatea.ro