Actriţa britanică Mya-Lecia Naylor a murit brusc la vârsta de doar 16 ani, informează joi BBC News, la doar două zile după ce a vorbit despre speranțele ei pentru un viitor “uimitor” în ultimul interviu. Unul dintre starurile CBBC, a fost caracterizată ca fiind o actiță foarte bună, o dansatoare de excepție și în același timp o cântăreață talentată. Vestea despre moartea tinerei actițe a șocat publicul britanic și întreaga lumea a cinematografiei din Marea Britanie este în doliu.

Mya-Lecia Naylor a jucat în „Absolutely Fabulous”, „Almost Never”, „Millie Inbetween ” și de asemenea a mai apărut într-o scenă alături de legendatul Tom Hanks, în anul 2012, în pelicula „Cloud Atlas”. BBC a anunțat de curând printr-o postare pe site-ul televiziunii pentru copii a CBBC  moartea fulgerătoare a actriței Mya-Lecia pe data de 7 aprilie. La scurt timp după aceea mesajele fanilor și nu numai au apărut pe rețelele de socializare.

Chiar dacă nu se cunosc încă detalii despre decesul tinerei, fanii așteaptă mai multe lămuriri din partea membrilor familiei și a apropiaților acesteia. De asemnea, în spațiul  public au apărut și mesaje ale colegilor de platou ai tineri actrițe, dar și din partea altor vedete. De altfel, managerul actriței a scris pe o rețea de socializare:

„Este o mare durere să anunț moartea ei. Mya-Lecia Naylor a murit. A fost foarte talentată și ne va fi dor de ea foarte mult. Dragostea și gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii ei în acest moment dificil”.

Una dintre colegele de platou ale Myei, actrița britanică Emily Atack a scris:

„Sunt șocată și foarte tristă. Era o fată foarte frumoasă și extrem de talentată. Era o bucurie să o ai în preajma ta pe latourile de filmare de la ”Almost Never”. Transmit toată dragostea mea către familia îndurerată. Dumnezeu să te odihnească, fată frumoasă”.

Totodată și BBC a dat o declarație cu privire la moartea subită a actriței Mya-Lecia Naylor:

„Mya-Lecia a fost foarte iubită de familia BBC pentru copii, fiind o actriță foarte talentată, cântăreață și dansatoare. Ne va fi dor de ea și suntem siguri că veți dori să trimiteți mesajele voastre de iubire familiei și prietenilor ei. Știm că această veste este una foarte supărătoare”.

credit foto/video: BBC