În perioada 30 iulie – 2 august 2020 la Cluj se va desfășura UNTOLD 2020, iar primele abonamente la festival sunt deja scoase la vânzare. Participanţii care vor să fie siguri că nu vor rata evenimentul au posibilitatea de a-și cumpăra abonamentele de miercuri, 20 noiembrie, de la ora 14:00.

Însă ecourile festivalului din acest an nu s-au stins încă pentru că luni seară a avut loc premiera aftermovie-ului UNTOLD 2019 pe canalul oficial de youtube al evenimentului, au comunicat organizatorii evenimentului. Cele mai intense momente trăite de public și artiști în cele patru zile de festival au fost surprinse în aproximativ 11 minute. Peste 90 de oameni au filmat imagini incredibile, de neuitat pentru cei peste 375.000 de participanți.

Ediția a șasea a festivalului UNTOLD, cunoscut la nivel internațional, va avea loc între 30 iulie – 2 august 2020. UNTOLD 2020 este unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, iar la cea de-a cincea ediție peste 375.000 de participanți veniți din întreaga lume au participat la concertele UNTOLD, și au trăit momente unice alături de cei peste 200 de artiști internaționali de pe cele 10 scene. Organizatorii și-au propus, pentru UNTOLD 2020, să-și depășească recordurile de la ediția aniversară din 2019, când festivalul a fost sold out încă din luna iunie.

Miercuri, 20 noiembrie, ora 14:00, se vor pune în vânzare online primele abonamente la un preț special pentru festivalul UNTOLD 2020. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente.

Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament simpatizanţii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, redus din prețul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului, mai arată sursa citată.