Pentru că cei mai mulți dintre voi sărbătoresc Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților, mai pe românește, la mare căutare sunt bomboanele de ciocolată și nelipsiții trandafiri roșii. În afară de asta nu lipsesc nici mesajele siropoase și pline de dragoste.

Însă, cum nu toată lumea este pricepută la alegerea cuvintelor potrivite, cei mai mulți dintre îndrăgostiți se îndreaptă către acele mesaje pe care le găsesc în mediul online. Și cum spațiul virtual are o gamă variată de mesaje dedicate acestei zile, în cele ce urmează ți-am propus o listă cu 5 dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste.

  1. „Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și, chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus, scrisă într-o stea”.
  2. „Ești cea mai frumoasă minune din viața mea, tu ești dorința mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită.”
  3. „Nu îți voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… Îți voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice”.
  4. „Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune: <<Uite. Asta!>>”.
  5. „Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit și mi-a spus că un înger nu păzește un alt înger!”. (sursa – romaniatv.net)

Cu toate astea, dacă tu simți că nu te regăsești în mesajele de mai sus, tot ce trebuie să faci este să fii original. Nimeni n-ar putea să simtă în locul tău și să acționeze în acest sens. De aceea mult mai bine ar fi dacă mesajele cu adevărat importante le-ați rosti din adâncul inimii și nu cele preluate de pe internet. Așadar surprinde-ți persoana iubită așa cum, poate nici, nu își imagina.