Sebastian Stan, actorul american de origine română va juca într-o producție Netflix. Actorul român îl va înlocui pe Chris Evans în filmul „The Devil All the Time”. Deoarece filmările pentru „The Devil All Time” urmau să se suprapună cu alte proiecte profesionale, actorul Chris Evans s-a retras, iar Sebastian va juca în rolul principal.

Astfel românul va primi 200 de mii de dolari pentru fiecare episod. În această peliculă Stan va mai juca alături de Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard. Fiind o adaptare după romanul scris de Donald Ray Pollock, cu același nume – „The Devil All Time”, acțiunea este plasată într-un oraș fictiv numit Knockemstiff pe o perioadă de două decenii.

În centul atenției se află un copil hărțuit de către colegii de școală care mai târziu va ajunge un criminal în serie, predicator și totodată serif corupt. Antonio Campos va regiza acest film după un scenariu scris împreună cu Paulo Campos. Antonio Campos este cel care a mai regizat „The Sinner” și „Christine”. Din echipa de producție vor mai face parte și Randall Poster, Jake Gyllenhaal şi Riva Marker de la Ninestories şi Max Born.

Iar Annie Marter şi Jacob Jaffke se numără printre producătorii executivi. Amintim că Sebastian Stan a mai jucat în filme precum  „Captain America: The First Avenger“, „Ant-Man“, „Captain America: Civil War“, „Black Panther“ şi „Avengers: Infinity War“. De asemenea a făcut parte din distribuția „Ricki and the Flash“, „The Martian“ şi „I, Tonya“.

Pelicula „I, Tonya” i-a adus lui Stan și nominalizarea pentru cel mai bun actor în cadrul evenimentului „Globurile de Aur”.

La vârsta de 8 ani, Sebastian Stan s-a mutat în Viena împreună cu mama sa, iar la vârsta de 12 ani s-au mutat în Rockland County, NY. În prezent actorul roman locuiește în Statele Unite ale Americii, la New York.

credit foto: paginademedia.ro