Deși ne-am obișnuit ca de-a lungul timpului oamenii să devină din ce în ce mai inventivi pentru a scăpa de stres, de data aceasta vă aducem în prim plan un nou mod de a face yoga. Noul stil de yoga despre care vorbim a fost lansat de către un hotel englez. De asemenea acesta se practică în aer liber cu lemurieni, pentru a putea ajuta persoanele să scape de stres mult mai rapid și eficient decât până în prezent.

Chiar dacă lista stilurilor de yoga este una destul de complexă, iar aici amintim de yoga cu pisici, cu câini, cu bere, yoga gotică și lista poate continua, de această dată vorbim despre un stil nou de yoga.

Yoga cu lemurieni sau cum este denumită “lemur yoga” a fost lansată de o clasă de yoga, care aparține unui hotel din mediul rural de pe teritoriul englez. Acest mod de a face yoga permite oamenilor să-și găsească starea de bine și să se simtă relaxați în natură cu ajutorul unor creaturi mici, așa cum sunt lemurienii. Sala Armathwaite, lângă Keswick, în districtul Lake, oferă cursuri în aer liber, ca parte a activităților sale de wellness, pentru a putea oferi oamenilor prilejul de a se „întâlni cu fauna sălbatică”.

Pe lângă faptul că aceste mici creaturi sunt foarte drăguțe, lemurienii pot ajuta cu adevărat oamenii să se relaxeze și în același timp să uite de lucrurile stresante din viața lor. Managerul parcului din „sălbăticie” din vecinătatea hotelului, Richard Robinson, a declarat pentru BBC:

„Pare a fi o combinație foarte bună pentru a încuraja oamenii să se ducă și să petrecă din timpul lor câteva momente în compania unui lemur”.

La fel ca lemur yoga, parcul natural al hotelului oferă oaspeților șansa de a explora terenul de 400 de hectare, având parte de diferite activități.

credit foto: BBC, independent.co.uk