Sărbătorile Pascale reprezintă un moment important pentru orice persoană, fiind un prilej de a petrece timp alături de familie și cei dragi. În mod cert acest lucru este valabil pentru oamenii mari, în timp ce copiii așteaptă ca iepurașul de Paști să le aducă cadourile dorite de fiecare. Cu siguranță printre cei care au un buget extrem de generos stabilit pentru cadourile de Paști se află și vedetele de la Hollywood care au reușit să ocupe prima pagină a ziarelor de-a lungul timpului datorită cadourilor extravagante pe care le-au făcut copiilor sau celor apropiați de Paști.

Nume mari precum Justin Dior Combs, Kanye West, Katy Perry, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt doar câteva din celebritățile de peste hotare care cel puțin o dată și-au permis să dăruiască lucruri foarte scumpe sau să primească daruri extavagante de Paște. Potrivit Agerpres, fostul cuplu celebru de la Hollywood, Jolie-Pitt, i-au dăruit fiicei lor Shiloh de Paști un teren pentru practicarea skateboardului, amenajat pe proprietatea din Los Angeles a celor doi actori. Acesta a costat nu mai puțin de 1 milion de dolari.

Kanye West, în schimb, i-a dăruit lui Kim în urmă cu trei ani un cadou pe măsurile corpului ei, mai exact o panteră de la Cartier, ce a avut o valoare de 73.000 de dolari. Bineînțeles aceasta este o bijuterie foarte rară, realizată din aur alb și care este încrustată cu onyx, diamnate, dar și smaralde. Nici Katy Perry nu se lasă mai prejos dăruindu-i lui Russell Brad un bilet de avion în spațiu, de la compania Virgin Galactic. Ba mai mult decât atât prețul unui astfel de bilet a fost de peste 200.000 de dolari.

Justin Dior Combs, fiul rapper-ului P. Diddy, cu ocazia serbării majoratului, fiind de asemenea în apropierea zilei Paștelui, a primit de la tatăl sau cheile unui Maybach de 360.000 de dolari. Un alt copil celebru este și Suri Cruise, una dintre cele mai răsfățate fetițe de la Hollywood, aceasta fiind învățată cu un stil de viață luxos încă de la naștere. De Paști, spre exemplu, aceasta a primit o haină Dolce&Gabana de 2.140 de dolari, plus alte piese vestimentare scumpe semnate de diferiți designeri celebri, acestea făcând parte din garderoba sa de 3 milioane de dolari.

Dar cu siguranță cel mai excentric dintre toți poate fi considerat Șeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum, Prințul Moștenitor al Dubai, care potrivit sursei citate, de Paște și-a oferit pe lângă un Mercedes “blindat” cu diamante, de 4.8 milioane de dolari și un iaht de peste 300 de milioane de dolari. Iar cel mai inedit cadou de Paști dintre toate pare a fi cel primit de către Victoria Beckham de la soțul ei David în 2011, și anume o podgorie, însă nu asta a fost unic, ci faptul că pe eticheta vinului ere scris „Victoria Beckham”.