Cum vine vara fiecare dintre noi se gândește ce ar putea face pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate inevitabil pe timp de iarnă. Însă știm foarte bine că atunci când vine vorba de efort o bună parte dintre noi ajungem să ne eschivăm și să ne dorim să scăpăm de grăsime printr-un mod miraculos, fără ca noi să realizăm ceva în mod special în acest sens.

Astfel, putem spune că yoga este rețeta eficientă pentru a avea parte de un corp bine proporționat fără să fim nevoiți să depunem prea mult efort fizic susținut. Ba mai mult decât atât ședința de yoga poate fi metoda perfectă pentru a te relaxa după o zi obositoare la birou sau după toate problemele pe care ai fost nevoită să le întâmpini pe parcursul zilei.

De altfel, yoga se concentrează în mod special pe exerciții de flexibilitate, recuperare, dar și control asupra respirației și nu este nevoie să faci mult efort fizic susținut ca și în cazul formelor de antrenament mai dinamice, astfel încât sudoarea să-și facă apariția pe corpul tău. Ar trebui să vă gândiți că puteți obține tonusul muscular și forma corpului mult dorită doar apelând la câteva tehnici de bază, care în același timp vă pot relaxa, amuza, și într-un cuvânt să vă readucă starea de bine.

Printre aceste elemente esențiale, în afară de cea pe care am amintit-o mai sus, trebuie să ne referim  și la pilates, dans și alte activități conexe care vă pot construi forța și baza pentru a vă putea îmbunătăți poziția echilibrului și fexibilitatea. Dacă aveți posibilitatea apelați la bicicletă în locul mersului cu mașina și astfel veți putea arde până la 2.800 de calorii pe săptămână.

De asemenea îl putem considera un lucru mărunt, dar care se poate dovedi a fi foarte util în sprijinul motivației noastre și a modului în care ne dorim să scăpăm de kilogramele in plus. De altfel nimic nu poate fi mai important decât felul în care vă simțiți în propria voastră piele.