De foarte multe ori încercăm să avem parte de cele mai frumoase experiențe, iar acest lucru este mult mai important pentru acele persoane ce cred că viața este o adevărată aventură. De altfel genul acesta de peroane întotdeauna își vor dori să cunoască întreaga lumea și de ce nu să o și viziteze.

Dar pentru că uneori este aproape imposibil să vizitezi întreaga lumea ar fi mult mai oportun să vizitezi pentru început cele mai frumaose locuri de pe acest Pământ. Iar în cele ce urmează vom aminti de câteva astfel de locuri interesante și incitante.

  • Resortul Four Seasons din Bora Bora – acesta face parte din lanțul hotelier Four Seasons, fiind un resort de lux.

  • Lacul Paterswoldse din Olanda – unul dintre cele mai frumoase locuri care se află și în topul preferințelor vizitatorilor din Olanda.

  • Insula Tian Tan ce are drept centru de atracție statuia lui Buddha – de altfel această statuie este realizată din bronz, cântărind 250 de tone și având 34 de metri înălțime.

  • Grotele albastre ce aparțin insulei Zakynthos, Grecia – se spune că este cel mai frumos loc, deoarece apa este de un albastru deosebit.

  • Stânca Pulpit din Norvegia – aceasta reprezintă un important punct turistic datorită peisajului pe care îl puteți vedea; în momentul în care veți ajunge acolo să priviți peisajul din vârful stâncii.

  • Lacul Plitvice din Parcul Național, Croația – dacă îndrăgești cascadele aici vei putea descoperi unul dintre cele mai vechi lacuri din Europa și frumusețea acestuia dată de către numeroasele cascade.

  • Lacul Cristalin Turcoaz din Parcul Național Jiuzhaigou, China – aici vei găsi lacul cu cea mai limpede apă și de asemenea vei descoperi o lume pe care nu ai cunoscut-o niciodată.

 • Monumentele din Rajasthan – dacă iubești istoria ar trebui să vizitezi și acest loc plin de temple istorice, palate și turnuri.

Ar fi bine să menționăm faptul că toate aceste locuri minunate și unice ar trebui să le vizităm cel puțin o dată în viață. În plus vom avea parte de aventuri si experiențe fascinante.