Veste bună pentru cei ce îndrăgesc evenimentele și spectacolele de la malul marii – în sfârșit cel mai mare festival de pe plajă își va deschide porțile in această vară. Și va pregăti o serie de artiști bine cotați la nivel internațional și adorați de către publicul din România.  Ajuns la cea de-a treia ediție, festivalul Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din România se va desfășura în perioada 4 – 7 iulie, anul curent.

Iar pe cele 7 scene amplasate pe plajă vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. Printre primele nume ce vor urca pe scenele festivalului Neversea se numără și Jessie J, G-Eazy, Steve Aoki, Jamie Jones, Lost Frequencies, Afrojack, Rudimental DJ și mulți alții vor fi prezenți în cadrul acestui eveniment.

Pentru prima dată în România rapper-ul american, G-Eazy, va urca pe scena principală a festivalului. Printre colaborările de succes ale artistului amintim de Britney Spears, Bebe Rexha și bineînțeles să nu uităm de fosta iubită a acestuia, Hasley, pentru hitul „Him & I”. Tot pentru prima dată va urca pe scena festivalului Neversea și artista Jessie J.

Se pare că pe scena principală a festivalului din această vară vor răsuna piese precum: „Bang Bang”, „Domino”, dar și bine cunoscuta piesă „Price Tag”. Piesă ce am putea spune că a consacrat-o pe artistă încă de la început, de la lansarea acesteia pe piața muzicală. Se vor bucura și vor fi nerăbdători să revină în fața publicului festivalului Neversea, dar și a fanilor, artiști precum: Afrojack, Lost Frequencies, dar și Steve Aoki.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri în această vară și îți dorești să ai parte de trăiri intense și experiențe unice ești și tu invitat la marele festival de pe plaja Neversea. Tot ce trebuie să faci este să-ți programezi lucrurile, astfel încât să te asiguri că vei lua parte la acest eveniment.

credit foto: neversea.com