Europalamentarul, Monica Macovei, critică în termeni foarte duri modificările aduse codurilor penale în comisia Iordache, considerând că aceste modificări s-au făcut la ordinul lui Dragnea care se comportă ca “un dictator” în vremea în care Iordache este “slugă perfectă, care execută ordinele unui dictator”.

Uitați-vă la Dragnea: așa arată un dictator. Uitați-vă la Iordache: așa arată sluga perfectă, care execută ordinele unui dictator.

Uitați-vă la majoritatea PSD&ALDE, ajutată de UDMR: așa arată politicienii trădători, cei care pregătesc trădarea milioanelor de români pentru a-l scăpa pe Dragnea.

Comisia Iordache a modificat de urgență, în doar o oră, Codurile penale, adoptând echivalentul unei « OUG » parlamentare, pentru că Dragnea nu vrea să fie judecat, nici condamnat, iar gașca de politicieni infractori care îl înconjoară speră să scape și ei pe lângă liderul suprem.

Au redus termenele de prescripție, pentru ca faptele penale să nu mai existe, au șters infracțiuni, ca să nu mai răspundă pentru faptele lor, au redus pedepsele, ca să scape mai ușor. Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor.

A scris Monica Macovei pe o rețea de socializare.