Prezent la Forumul Industriei Auto de la Craiova, prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, legat de problema autostrăzilor, că, “în guvernările PSD s-au făcut peste 500 de km de autostradă din cei existenți“. În discursul de la Forumul Industriei Auto de la Craiova, premierul a atacat la rândul său protestul #sieu, inițiat de suceveanul Ștefan Mandachi, citându-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

“Este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României, însă acest lucru nu-l putem rezolva decât punând umărul la acțiune nu făcând circ și declarații politice. Concret, săptămâna trecută au început lucrările la primii km la autostrada din Moldova” a declarat Viorica Dăncilă.

Discursul premierului, dar mai ales asumarea celor 500 kilometrii de autostradă și anunțul PSD legat de demararea lucrărilor la prima autostradă din Moldova l-au deranjat pe Victor Ponta, care, și-a acuzat foștii colegi de partid de minciună și hoție. Totodată, Victor Ponta prezintă pe pagina de facebook o statistică a lucrărilor care se datorează guvernului condus de el.

“Azi in Romania se guverneaza intr-un singur fel – cu MINCIUNA si HOTIE !

Dupa ce au anuntat ca au inceput Autostrada Iasi – Targu Mures s-au dus la Centura Bacaului ( care nu e la regim de Autostrada si care se licitase si incepuse inca din 2015) – acum guvernantii nostri au disparut de pe santier! Au fost ocupati sa foloseasca milioanele de euro pe care le primesc de la Bugetul de Stat ca sa raspandeasca pe internet o alta MINCIUNA – ca suceveanul care a a facut 1 metru de Autostrada este in poze cu Iohannis!

Azi s-a apucat si biata doamna Dancila sa citeasca mesajele de Partid / l-a certat pe Stefan Mandachi si a spus ca “Guvernele PSD” au facut 500 km de autostrazi! Doamna Viorica – Guvernele PSD care au facut sunt Guvernul Nastase – 97 km , Guvernul Victor Ponta ( securistul, tradatorul, masonul etc) – 338 si Guvernul Tudose ( alt tradator si securist) / dvs ati inaugurat in 2018 doar 56 de km demarati de Ponta si Sova / daca vreti sa cititi de pe foaie sa nu gresiti va dau un link:https://wikipedia.org/Autostrăzi_în_România.

In perioada 2012-2015 am construit mult prea putine autostrazi si imi reprosez acest lucru / am facut multe greseli / l-am avut impotriva cu toate fortele sale pe Traian Basescu ( sprijinit de Kovesi dar si de prostia PNL )! Sigur se putea face mai mult !

Dar – am Finalizat și dat în exploatare A3 București – Ploiești, A2 București – Constanța și A1 Sibiu – Deva

Cu MINCIUNI si HOTII nu ai cum sa construiesti nimic – trebuie sa avem la guvernare oameni onesti, care au realizat lucruri si au invatat din greseli!

Noi, cei de la PRO Romania, ne pregatim pentru asta!” a scris Victor Ponta pe Facebook.

Foto: Mediafax